top of page

om

bandet

Soundtrip är inte som
andra coverband

 

Sedan 1994 har bandet turnerat med en riktigt bred musikmix som lockar alla till dansgolvet. SoundTrip har lyft festivaler, företagsevenemang, after ski/beach och mycket annat till himmelska höjder.

Deras fartfyllda show kännetecknas av stort engagemang och en bred mix av all sorts musik.

Genom stor bredd och variation med en repertoar från schlager, pop, rock, hårdrock, punk, hiphop, disco och mer därtill lyckas detta fantastiska partybandet alltid skapa en stämning som får taket att lyfta.

Musiken är lite gladare, lite mer medryckande och framför allt väldigt varierad. Det blir helt enkelt lite roligare.

 

Alla ska med på SoundTrips party!

  • SoundTrip gör företagsevent, folkparksspelningar, grisfester,  nattklubbar, after ski/beach, fester och festivaler. Det kan bjudas på antingen en hel kvälls underhållning eller en timmas hejdundrande rockshow.

 

Med mer än 1000 spelningar och 25 år i branchen kan de rutinerade grabbarna ta sig an vilket evenemang som helst. Inget evenemang är för stort och inget är för litet.

 

Givetvis ska det låta bra och se bra ut, allt för att bjuda på underhållning av hög kvalité. Turnébussen är fylld med ljud- och ljus-produktion som klarar allt från mindre källarlokaler till riktigt stora arrangemang utomhus.

 

 

Glädje, fart och extra allt / SoundTrip gör det lite bättre!
 

följ oss gärna på instagram & facebook

bottom of page